TITANIC ROYAL

5 stele

EGIPT / HURGHADA / HURGHADA

Din data:
Durata
Adulti
Copii

Facebook

   

Hotel TITANIC ROYAL

Hotelul Titanic Royal, este cea mai frumoasa, eleganta si magnifica experienta din centrul Hurghadei,  fiind si cel mai nou hotel din lantul Titanic. Hotelul  Titanic Royal se afla situat la 17 km de centrul statiunii Hurghada si la 10 km de Aeroportul International, acest hotel  detine o plaja privata de 180 m si se intinde pe o suprafata de 50 000 mp.


Hotelul are in total 387 camere. Acestea au dimensiuni cuprinse intre 42mp si 90mp.

 Camerele standard ca si cele promo au suprafata de aproximativ 42 mp, acestea dispun de baie privata, balcon/terasa, aer conditionat, mini-bar (bauturi racoritoare si apa), seif (gratuit), serviciu pentru ceai/ cafea si internet WI-FI (gratuit).                                        

Camerele swim up au suprafata de aproximativ 42 mp. Si acest tip de camera dispune de baie privata, balcon/terasa,aer conditionat, mini-bar (bauturi racoritoare si apa), seif (gratuit), serviciu pentru ceai/ cafea si internet Wi-Fi (gratuit).

Camerele family dispun de living si au suprafata de aproximativ 55 mp. Acest tip de camera poate avea conexiune cu o alta camera. Si acest tip de camera dispune de:  baie privata, balcon/terasa, aer conditionat, mini-bar (bauturi racoritoare si apa), seif (gratuit), serviciu pentru ceai/ cafea si internet Wi-Fi (gratuit).

 

Turistii cazati la hotelul Titanic Royal au acces gratuit la parcul acvatic de la Titanic Resort & Aquapark.

Hotelul Titanic Royal dispune de un restaurant principal, trei restaurante A la Carte, sase baruri, un mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani, centru spa (bai cu abur, sauna, bai turcesti, jacuzzi), sala de fitness, plaja privata cu umbrele si sezlonguri.

Hotelul are o plaja privata de 180 m care se intinde de-a lungul coastei si o piscina de 5200 mp. Atat pentru plaja si piscina, oaspetii au sezlonguri, umbrele si prosoape din partea hotelului.


 La hotelul Titanic Royal ca si activitatii sportive sau de relaxare, oaspetii pot practica gratuit: aerobic, volei pe plaja, bocce, darts, se pot antrena in sala de fitness sau se pot plimba cu banana pe mare, iar contra cost: kitesurfing, windserfing, jocuri de diving sau masaj. 

;

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

021 210 35 91

021 210 35 92

Email:

rezervare@rezervare.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: